Revit Architecture

Reply
Active Contributor
dcooper
Posts: 46
Registered: ‎02-20-2010
Message 1 of 4 (961 Views)

auto fraction stack

961 Views, 3 Replies
01-27-2013 03:45 PM

How do you enable stacked fractions for dimensions in Revit 2013?

Valued Mentor
AJA14
Posts: 491
Registered: ‎11-01-2011
Message 2 of 4 (946 Views)

Re: auto fraction stack

01-27-2013 09:44 PM in reply to: dcooper

Hi. In the type properties of the dimensions, change the units to feet and fractional inches and choose the appropriate rounding. Remember you can also override dimensions if you don't need to create a new type.

 

If this solves your problem, Please accept as solution.

Ali Al-Hammoud
Structural Design Engineer
MZ & Partners Engineering Consultancy
Active Contributor
dcooper
Posts: 46
Registered: ‎02-20-2010
Message 3 of 4 (932 Views)

Re: auto fraction stack

01-28-2013 02:34 AM in reply to: AJA14

I already had that set. That setting does not cause the fraction to stack. Both numerator and denominator are side by side on the same line separated by a "/".

Mentor
mike
Posts: 241
Registered: ‎03-04-2004
Message 4 of 4 (922 Views)

Re: auto fraction stack

01-28-2013 04:21 AM in reply to: dcooper

Stacked Fractions are not possible in any of the Revit flavors.............It's been asked for as long as I can remember (2007)

 

Mike

Michael L. Maloney
Virtual World Designs
VDC & BIM Model Design, Clash & Coordination
mike@VirtualWorldDesigns.com
Building Design Suite Ultimate 2013, 2014, 2015
Charlotte, NC ; Fort Mill, SC
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.