Revit Architecture

Reply
Active Contributor
dcooper
Posts: 46
Registered: ‎02-20-2010
Message 1 of 4 (1,115 Views)

auto fraction stack

1115 Views, 3 Replies
01-27-2013 03:45 PM

How do you enable stacked fractions for dimensions in Revit 2013?

Valued Mentor
AJA14
Posts: 491
Registered: ‎11-01-2011
Message 2 of 4 (1,100 Views)

Re: auto fraction stack

01-27-2013 09:44 PM in reply to: dcooper

Hi. In the type properties of the dimensions, change the units to feet and fractional inches and choose the appropriate rounding. Remember you can also override dimensions if you don't need to create a new type.

 

If this solves your problem, Please accept as solution.

Ali Al-Hammoud
Structural Design Engineer
MZ & Partners Engineering Consultancy
Active Contributor
dcooper
Posts: 46
Registered: ‎02-20-2010
Message 3 of 4 (1,086 Views)

Re: auto fraction stack

01-28-2013 02:34 AM in reply to: AJA14

I already had that set. That setting does not cause the fraction to stack. Both numerator and denominator are side by side on the same line separated by a "/".

Valued Mentor
mike
Posts: 262
Registered: ‎03-04-2004
Message 4 of 4 (1,076 Views)

Re: auto fraction stack

01-28-2013 04:21 AM in reply to: dcooper

Stacked Fractions are not possible in any of the Revit flavors.............It's been asked for as long as I can remember (2007)

 

Mike

Michael L. Maloney
Virtual World Designs
VDC & BIM Model Design, Clash & Coordination
mike@VirtualWorldDesigns.com
Building Design Suite Ultimate 2013, 2014, 2015
Charlotte, NC ; Fort Mill, SC
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!