Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
Member
info
Posts: 4
Registered: ‎08-25-2011
Message 1 of 7 (2,040 Views)

An error has occurred while drawing the contents of this window

2040 Views, 6 Replies
09-22-2011 08:01 AM

After using the program for a few weeks it appeared the error message "An error has occurred while drawingthe contents of this window" only when I open the 3D view. I reset the Windows user profile and everything is back to normal operation. Today has come out again this error screen. Video drivers are certified and the board is a Nvidea Quadro and normally I have no problems. To test I created a new user and everything works fine.What could alter the software related to user profile? Thk!

Product Support
Chris.Aquino
Posts: 394
Registered: ‎06-27-2010
Message 2 of 7 (2,022 Views)

Re: An error has occurred while drawing the contents of this window

09-22-2011 03:39 PM in reply to: info

If you have not already, I would try disabling (or enabling, if already disabled) Hardware Acceleration in the Revit Options.

 

I would also try clearing out the Temp folder on the machine. You can do this by hitting Windows+R, entering %temp%, then clearing out as many files as you can.



Chris Aquino
Technical Support Specialist
Customer Service & Support
Autodesk, Inc.


The Revit Clinic
@Revitclinic
Member
info
Posts: 4
Registered: ‎08-25-2011
Message 3 of 7 (2,013 Views)

Re: An error has occurred while drawing the contents of this window

09-22-2011 11:54 PM in reply to: Chris.Aquino

If I disable the hardware acceleration works but is not the solution, we work with very large projects and we have to use the video card acceleration. I have tried deleting temp files but does not work. thanks

Member
info
Posts: 4
Registered: ‎08-25-2011
Message 4 of 7 (1,984 Views)

Re: An error has occurred while drawing the contents of this window

09-26-2011 03:16 AM in reply to: info

anyone can help me?

Member
info
Posts: 4
Registered: ‎08-25-2011
Message 5 of 7 (1,982 Views)

Re: An error has occurred while drawing the contents of this window

09-26-2011 03:36 AM in reply to: info

I have seen that the error occurs simply by clicking a family because it can not display the graphic in the upper left "property" with the type of item eg. wall.

Thk.

New Member
sadhumon916
Posts: 1
Registered: ‎11-30-2012
Message 6 of 7 (1,363 Views)

Re: An error has occurred while drawing the contents of this window

12-01-2012 12:05 AM in reply to: info

anyone can help me?????????? plzzzzzz....

 

Member
Rustle
Posts: 4
Registered: ‎03-03-2008
Message 7 of 7 (1,287 Views)

Re: An error has occurred while drawing the contents of this window

01-09-2013 05:35 PM in reply to: sadhumon916

I am having this problem too.  Only one user has the problem.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.