Revit Architecture

Reply
New Member
CynthiaMerchante4912
Posts: 2
Registered: ‎08-10-2007
Message 1 of 3 (701 Views)

ACIS objects could not be imported

701 Views, 2 Replies
09-10-2007 07:15 AM
“Some ACIS objects could not be imported. To import them, use AutoCAD to convert them into polymesh objects and reimport.”-Revit Error

What does this mean and what do I have to do to get AutoCad Drawn 3D blocks to import correctly in Revit?
Distinguished Contributor
sddjd
Posts: 137
Registered: ‎03-26-2002
Message 2 of 3 (701 Views)

Re: ACIS objects could not be imported

09-21-2007 11:07 AM in reply to: CynthiaMerchante4912
Same here, looking for a solution (Autocad's help menu is no help).
Member
dklue
Posts: 3
Registered: ‎10-05-2007
Message 3 of 3 (701 Views)

Re: ACIS objects could not be imported

10-05-2007 12:38 PM in reply to: CynthiaMerchante4912
What version of AutoCAD into what version of Revit?
AutoCAD 2008 solids are not importable into Revit 9.1 or lower
Revit needs to be newer than the AutoCAD
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.