Revit Architecture

Revit Architecture

Reply
Valued Mentor
2,058 Posts
40 Kudos
Registered: ‎03-28-2009
Post 11 of 16

Re: 3ds max doesn't link revit architecture projects or views

04-26-2012 03:46 PM in reply to: skratulla

skratulla wrote:

Did you link the rvt file directly or did you export it to fbx, because I can actually export to fbx and get the same result but importing revit is´t an option, oh and another thing are, you running 3ds max design on a 32 bit system or on a 64 bit?


The rvt link works fine for me. And 32 bit is so old I don't even

remember it. lol  But I'm certain the 32 bit version of any

of these programs have the exact same functionality.

New Member
2 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-29-2009
Post 12 of 16

Re: 3ds max doesn't link revit architecture projects or views

11-08-2012 12:28 AM in reply to: vector2

Hi!
Is this feature (Revit link) available just in DESIGN?

Or in MAX as well?
Thanx for answers! :smileyhappy:

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-16-2012
Post 13 of 16

Re: 3ds max doesn't link revit architecture projects or views

12-17-2012 01:09 AM in reply to: skratulla

I have the exact same problem right now I don't know what to do about it. It just stops loading at about 3/4 of the status bar. I've tried many different ways of importing and I always get the same problem. I was just wondering if you managed to fix your problem and if so, how did you do it?

New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎12-10-2012
Post 14 of 16

Re: 3ds max doesn't link revit architecture projects or views

03-19-2013 11:17 AM in reply to: vector2

Did you get anyware with this?? im at a loss as what to do.

Active Member
9 Posts
0 Kudos
Registered: ‎03-11-2013
Post 15 of 16

Re: 3ds max doesn't link revit architecture projects or views

03-20-2013 04:46 PM in reply to: skratulla

I had a similar problem and worked it backward. Sherlock Holmes with Revit because I've posted 3 times and got NO response from other "Masters" of this very fragile software for other problems so I hope this helps you.

 

The one bug that disallowed my Revit to Max ( via the FBX file transfer, you must use this correctly) is to REMOVE

ANY and ALL RPC items such as onterage people, cars, especially those valuable Trees etc. Although they come with Revit they DO NOT come with Max. I guess the greedy people at RPC feel that charging their $800 or so a year "Licensing fee" ( notice you don't buy it for that..) is legitimate.

 

Anyway, remove these items, sadly, and your trip from Revit to Max will work. Track down some free onterage. When you do let me know where you found it...actually anyone who see this let me know ( although if history repeats itself no one will respond).

 

Chad Raymond Hines

RA, CGArchitect

Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-15-2011
Post 16 of 16

Re: 3ds max doesn't link revit architecture projects or views

04-27-2013 05:49 AM in reply to: vector2

I am having the exact same problem!

 

It can't be caused by the entourage (like trees), because it doesn't even work when trying to link an empty file with just a view in it...

 

Please help!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!