Revit API

Reply
Valued Contributor
N_nmulder
Posts: 55
Registered: ‎12-27-2007
Message 1 of 4 (286 Views)
Accepted Solution

Generic add-in error on HTML generation

286 Views, 3 Replies
11-07-2013 09:56 AM

I have been playing around with the Revit API recently in order to provide alternative pipe pressure loss calculations for some of our users. Much thanks to the code provided by Jeremy Tammik or this never would have been possible for me. I have made the necessary code changes for our calculation needs which is working.

 

My problem is really more of an annoyance. We cannot export a pipe pressure loss report to HTML. See attached error. It is complaining the the required .xslt file it is looking for is not at the specified location but it is. I have done what debugging and code checking I know how to do but can't fix it. 

 

We can export to .csv just fine. I just don't like a fully working piece of code.

 

Thanks!

Dear ,

 

I answered your query as well as I could on The Building Coder blog:

 

http://thebuildingcoder.typepad.com/blog/2013/11/user-mep-calculation-sample-on-github.html

 

I hope that helps.

 

Cheers,

 

Jeremy

ADN Support Specialist
jeremytammik
Posts: 564
Registered: ‎08-20-2007
Message 2 of 4 (266 Views)

Re: Generic add-in error on HTML generation

11-08-2013 03:38 AM in reply to: N_nmulder

Dear ,

 

I answered your query as well as I could on The Building Coder blog:

 

http://thebuildingcoder.typepad.com/blog/2013/11/user-mep-calculation-sample-on-github.html

 

I hope that helps.

 

Cheers,

 

Jeremy



Jeremy Tammik
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network, ADN Open
The Building Coder

Valued Contributor
N_nmulder
Posts: 55
Registered: ‎12-27-2007
Message 3 of 4 (247 Views)

Re: Generic add-in error on HTML generation

11-11-2013 08:43 AM in reply to: jeremytammik

Thanks Jeremy. Your detailed post on your blog was great help. I totally missed that the code was expecting a folder 'output' where the .xslt file was to reside. And because the error didn't show the full path and my programming skills are lacking (I couldn't debug the class and had just started looking into creating an .exe or unit test to do so) I assumed it was looking in my addins folder.

 

I edited the code to expect a folder name meeting company standards where the .xslt will reside. The HTML generation now works.

 

Thanks again.

ADN Support Specialist
jeremytammik
Posts: 564
Registered: ‎08-20-2007
Message 4 of 4 (241 Views)

Re: Generic add-in error on HTML generation

11-11-2013 09:12 AM in reply to: N_nmulder

Thank you for the appreciation!

 

I am very glad I could help and it was useful.

 

Cheers,

 

Jeremy



Jeremy Tammik
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network, ADN Open
The Building Coder

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.