Remote General Discussion

Remote General Discussion

Reply
Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎11-18-2010
Post 21 of 27

Re: Welcome to Autodesk Remote

01-28-2014 04:01 PM in reply to: mirandatbone
I am also having the same problem as Tony. can't install autodesk remote on my laptop. it stops and disappear when I tried to install.
Can you help me with that , David Dembkoski?
Employee
34 Posts
6 Kudos
Registered: ‎08-12-2008
Post 22 of 27

Re: Welcome to Autodesk Remote

01-28-2014 04:04 PM in reply to: chrislee5427

This may be related to the installer not being able to install and run the Visual C++ 2010 Redistributable package. You can try to install it yourself then run Autodesk Remote’s installer.

 
Visual C++ 2010 Redistributable package Download location: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555
 
Autodesk Remote requires 32-bit (x86) even on 64-bit OS’s.
Product Support
633 Posts
101 Kudos
Registered: ‎08-26-2008
Post 23 of 27

Re: Welcome to Autodesk Remote

01-28-2014 04:05 PM in reply to: chrislee5427

Could you provide some additional information?

·         What OS are you installing on? 

·         Does this crash happen on all systems you install on, or only one?

·         Would you be willing to provide us the installer logs?

 

Attach the following files found at: %localappdata%\Temp (open file explorer and copy that exact line in, it will take you to the temp folder)

  - AdRemote_Installer_Log.txt

  - All files starting with osvc_



Jeffry Asbury
Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎11-18-2010
Post 24 of 27

Re: Welcome to Autodesk Remote

01-29-2014 08:57 AM in reply to: asburyj

MY OS: Windows 7 Professional w/ service pack 1.

Autodesk Remote installtaion does not work on this computer only.

See attached installtion log.

Thanks

Member
3 Posts
0 Kudos
Registered: ‎11-18-2010
Post 25 of 27

Re: Welcome to Autodesk Remote

01-29-2014 09:06 AM in reply to: schmiej
Thanks! schmiej.
Your solution works.
Visitor
0 Posts
0 Kudos
Registered: ‎06-27-2012
Post 26 of 27

Re: Welcome to Autodesk Remote

12-17-2014 12:00 AM in reply to: bradnee

Hi

 

We´re trying to install Autodesk Remote to one of our desktops and a laptop. Both installations stop at the point when "Cheking connctivity to download server on port 443" and later give "error code: -550" message.

 

Is there a work around for this problem? We have tried solutions posted on this discussion.

 

Thanks in advance

Tapani

Product Support
633 Posts
101 Kudos
Registered: ‎08-26-2008
Post 27 of 27

Re: Welcome to Autodesk Remote

12-17-2014 07:34 AM in reply to: JAAKOBSOLLA4772

Sounds like a firewall relates issue. If you have disabled your local firewall it may be a firewall or web proxy on your network blocking the connection. Have you worked with your It group to ensure that port is open?



Jeffry Asbury
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New Remote Category!

The Remote forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!