Remote General Discussion

Remote General Discussion

Reply
Valued Contributor
andred
Posts: 89
Registered: ‎10-17-2003
Message 11 of 13 (248 Views)

Re: Autodesk Remote Connected but no screen?

11-06-2013 03:19 PM in reply to: pendean
Hi Dean,

The desktop is running and the sharing is enable. When I try to connect from my laptop, if the desktop is lock the screen change to ask for the password, but from my laptod i see anything, the screen is always black.

Regards,

André
Member
lucdoucet_msdl
Posts: 5
Registered: ‎02-05-2010
Message 12 of 13 (205 Views)

Re: Autodesk Remote Connected but no screen? - OS Language problem

11-22-2013 10:41 AM in reply to: andred

I'm experiencing the same problem with two windows 7 64bit french OS versions.

 

Can anyone confirm this is a language specific (french) problem or are non-english versions of windows not supported in Autodesk Remote?

 

Thanks,

 

Luc

New Member
autodesk.remote.dev
Posts: 2
Registered: ‎07-24-2013
Message 13 of 13 (197 Views)

Re: Autodesk Remote Connected but no screen? - OS Language problem

11-22-2013 03:39 PM in reply to: lucdoucet_msdl

A limited number of languages have this issue.  We are looking at addressing this in the next release.

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New Remote Category!

The Remote forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.