Pointing Devices and Displays

Pointing Devices and Displays

Reply
Member
nate_acl
Posts: 3
Registered: ‎01-28-2008
Message 1 of 7 (371 Views)

Print Audit 5 vs AutoCAD 2006

371 Views, 6 Replies
01-28-2008 12:04 PM
Anyone having issues with these two products? Im running CAD'06 SP1 and use Print Audit 5 to track our plots and other printing costs. Every now and then one or the other causes the other to lock up. If I force Print Audit closed I have to close CAD but if I force CAD closed, Print Audit will resume.....I have no idea what to do here. Tried reinstalling print audit and have had to reinstall CAD before and would rather not now as I think I would have to reinstall PROCAD too. Which is a pain in the rear.
*Dean Saadallah
Message 2 of 7 (370 Views)

Re: Print Audit 5 vs AutoCAD 2006

01-29-2008 05:40 AM in reply to: nate_acl
Technical Support toll free at 1-877-412-8348

http://www.printaudit.com/supp.asp?nav=navuniv&SectionContent=supp

http://www.printaudit.com/forum.asp

http://www.websitetoolbox.com/mb/printaudit?forum=23569

--
Dean Saadallah
http://LTisACAD.blogspot.com
Add-on products for LT
http://www.pendean.com/lt
--
Member
nate_acl
Posts: 3
Registered: ‎01-28-2008
Message 3 of 7 (370 Views)

Re: Print Audit 5 vs AutoCAD 2006

01-29-2008 07:37 AM in reply to: nate_acl
Oh I've tried to deal with them. They claim not to be familiar with AutoCAD software. Which is funny as they say to have patches available for CAD software. I'm trying to figure out whats happening. Its CAD that is crashing on me and I'm not getting anywhere with anyone.
*Dean Saadallah
Message 4 of 7 (370 Views)

Re: Print Audit 5 vs AutoCAD 2006

01-29-2008 08:06 AM in reply to: nate_acl
Try a repair reinstall and patching of R2006: if it still rashes, you will
need a patch from them as you have a conflict (or upgrade to 2008, they seem
familiar with it and patching for it).

--
Dean Saadallah
http://LTisACAD.blogspot.com
Add-on products for LT
http://www.pendean.com/lt
--
Member
nate_acl
Posts: 3
Registered: ‎01-28-2008
Message 5 of 7 (370 Views)

Re: Print Audit 5 vs AutoCAD 2006

01-29-2008 08:58 AM in reply to: nate_acl
Yah I think thats what I'll have to do. Its just a matter of finding time. Im also having performance issues with my computer. and my procad software is lagging as well. So its going to probably be a full re-installion type thing. Or try and get a new computer....I tried getting my boss to upgrade to 2008, its an awesome program and I love the new additions to it. But they're cheap and well, what can you do?
New Member
Print Audit Support
Posts: 1
Registered: ‎03-07-2008
Message 6 of 7 (371 Views)

Re: Print Audit 5 vs AutoCAD 2006

03-07-2008 11:06 AM in reply to: nate_acl
Hello Nate,

We would like to work with you in order to resolve your issue. Print Audit 5 is compatible with AutoCAD 2006 and should not be locking up your workstation. Please contact us or provide us with your contact information and we will get in touch with you. Our contact information is available at the following link. http://www.printaudit.com/cont.asp?nav=navuniv&SectionContent=cont
Active Member
ASI_BSD
Posts: 7
Registered: ‎11-18-2011
Message 7 of 7 (330 Views)

Re: Print Audit 5 vs AutoCAD 2006

03-12-2012 08:54 AM in reply to: nate_acl

I am having issues with all of my Autodesk 2012 products and Print Audit 5 working together. I was able to get Print Audit 5 to work with Microsoft Office, Adobe, and other programs... just not Autodesk. Any ideas??

BSD Technical Support
AdvancedSolutions.com


"You may not be able to erase your past, but you are the artist of your future!"
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!