PLM 360 General Discussion

PLM 360 General Discussion

Reply
Product Support
JohnCHill
Posts: 351
Registered: ‎03-27-2012
Message 1 of 6 (171 Views)

Creating a Workflow

171 Views, 5 Replies
04-11-2012 06:33 AM

Having trouble figuring out where to begin when creating a new Workflow in PLM 360?

 

Use this Autodesk PLM 360 WikiHelp documentation and video to help you get a better understanding:

 

  1. http://wikihelp.autodesk.com/PLM_360/enu/Help/Help/0069-Workflow69/0072-Creating72
  2. http://wikihelp.autodesk.com/PLM_360/enu/community/Videos/Understanding_Workflow

You'll be creating Workflows in no time. 



John Hill
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Contributor
pney
Posts: 24
Registered: ‎02-09-2010
Message 2 of 6 (145 Views)

Re: Creating a Workflow

04-12-2012 08:21 AM in reply to: JohnCHill

I am unable to log in to the workflow editor.  I am using the original administrator account that was supplied when I first logged in the the PLM.  Is this an error or a rights issue?  I have included a picture of the message. -Pete-Log in error

Product Support
piggeej
Posts: 279
Registered: ‎03-27-2012
Message 3 of 6 (142 Views)

Re: Creating a Workflow

04-12-2012 08:27 AM in reply to: pney

Peter,

This is a known issue with trying to login to a timed-out workflow editor session.

Please try exiting out of the workflow editor and launching it again from PLM 360. 



Joe Piggee
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Contributor
pney
Posts: 24
Registered: ‎02-09-2010
Message 4 of 6 (133 Views)

Re: Creating a Workflow

04-12-2012 08:35 AM in reply to: JohnCHill

I have closed and re-opened from PLM several times and the error has occurred each time.  I have also tried from both Chrome and IE with the same results. -Pete-

Board Manager
broepke
Posts: 165
Registered: ‎01-24-2004
Message 5 of 6 (126 Views)

Re: Creating a Workflow

04-12-2012 09:16 AM in reply to: pney

Did the workflow upload properly?



Brian Roepke
Director of PLM & PDM
Autodesk, Inc.

Contributor
pney
Posts: 24
Registered: ‎02-09-2010
Message 6 of 6 (122 Views)

Re: Creating a Workflow

04-12-2012 09:54 AM in reply to: JohnCHill

No, I am not able to upload a workflow.  It doesn't recognize the workspaces from PLM.  It looks like I can create a workflow from scratch but cannot associated it with a workspace due to the log in problem.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.