ObjectARX

Reply
Member
quanghung1020
Posts: 4
Registered: ‎06-05-2011
Message 1 of 3 (327 Views)

Create ToolBars in Autocad

327 Views, 2 Replies
06-24-2011 01:06 PM

Hi everyone! I have a custom entity. I have created a command "DRAW" to draw the custom entity but now i want to create a toolbar on Autocad. When botton of the toolbar is clicked, the command is excuted. I search to learn on google but don't understand. Please help me, thanks!

Moderator
Alexander.Rivilis
Posts: 1,446
Registered: ‎04-09-2008
Message 2 of 3 (318 Views)

Re: Create ToolBars in Autocad

06-25-2011 01:13 AM in reply to: quanghung1020

There are few method of creating toolbar. It is a method of creating toolbar with ActiveX-model of AutoCAD: http://forums.autodesk.com/t5/Autodesk-ObjectARX/New-ToolBar-sample/m-p/1667385#M20461

Also you can look function CreateToolbars (file samples\entity\polysamp\polymnu.cpp within ObjectARX SDK).

 


Пожалуйста не забывайте про Утвердить в качестве решения! Утвердить в качестве решения и Give Kudos!Баллы
Please remember to Accept Solution! Accept as Solution and Give Kudos!Kudos

Board Manager
StephenPreston
Posts: 418
Registered: ‎05-22-2006
Message 3 of 3 (309 Views)

Re: Create ToolBars in Autocad

06-25-2011 10:11 AM in reply to: quanghung1020

Or you can create a partial CUI to define your toolbars/ribbon elements.

 

Cheers,

 

Stephen Preston

Autodesk Developer Network

Cheers,

Stephen Preston
Autodesk Developer Network
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post