ObjectARX

ObjectARX

Reply
Mentor
421232206
Posts: 166
Registered: ‎10-21-2010
Message 1 of 2 (195 Views)

bug about acedssget when the name of layer contains "#"

195 Views, 1 Replies
12-18-2012 06:50 AM

I have a dwg with a layer called "2-1#", and there are some inserts on this layer.

there are two layers on this dwg, and I just want to select inserts on layer "2-1#" ,so I tested the following code:

 

resbuf* rd = ads_buildlist(RTDXF0,_T("insert"),8,_T("2-1#"),0);
            ads_name ssName;
            acedSSGet(_T("X"),NULL,NULL,rd,ssName);
            ads_relrb(rd);rd = NULL;
            long lNumber = 0;
            ads_sslength(ssName,&lNumber);
            acutPrintf(_T("\n%d"),lNumber);
            ads_ssfree(ssName);

 execute the code ,and selected none.  but then I change the layer name to "2-1", and the code to "ads_buildlist(RTDXF0,_T("insert"),8,_T("2-1"),0);", this works.

so , i guess the problem is about char "#",  but how to solve this.  I tested my code on AutoCAD 2008.  there is a dwg attached.

Technology change world! Coding change technology! We coders are coding!
Distinguished Mentor
owenwengerd
Posts: 685
Registered: ‎08-06-2002
Message 2 of 2 (189 Views)

Re: bug about acedssget when the name of layer contains "#"

12-18-2012 08:01 AM in reply to: 421232206

You must escape wildcard characters with a reverse quote character: `#.

--
Owen Wengerd
ManuSoft
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.