.NET

Reply
Valued Contributor
hoathuongphuoc
Posts: 59
Registered: ‎11-05-2013
Message 1 of 4 (184 Views)

UCS IN .NET

184 Views, 3 Replies
12-09-2013 07:53 PM

Hi all,

I have read some topic talk about UCS but. I wonder if how can i make Commanline "UCS" in Autocad by .net. This mean, Instead i input in command "UCS", i will code by vb.net have function the same UCS in Autocad. Thanks Everybody.

Valued Mentor
Ajilal.Vijayan
Posts: 447
Registered: ‎01-12-2008
Message 2 of 4 (176 Views)
Valued Contributor
architectOfIdeas
Posts: 75
Registered: ‎08-10-2007
Message 3 of 4 (147 Views)

Re: UCS IN .NET

12-10-2013 08:04 AM in reply to: hoathuongphuoc

It sounds to me like you are looking to redefine the UCS command with your own custom procedure. Check out Kean Walmsley's post on "Replacing AutoCAD's OPEN command using .NET". Your solution will be similar, only you'll be redefining the UCS command instead of the OPEN command.

Valued Contributor
hoathuongphuoc
Posts: 59
Registered: ‎11-05-2013
Message 4 of 4 (127 Views)

Re: UCS IN .NET

12-12-2013 12:04 AM in reply to: architectOfIdeas

Thanks very much

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!