.NET

Reply
Active Contributor
DesignProQuig
Posts: 32
Registered: ‎03-02-2012
Message 1 of 2 (130 Views)

UAC stops toolbars loading.

130 Views, 1 Replies
05-30-2012 09:04 AM

H there,

When I try to menuload a .cuix on a machine that has UAC set to high, The menu group comes in, but the toolbars associated with it do not.  I know this sounds like AutoCAD support but it is .net related as the .cuix is loaded through .net.  The pull down appears OK.

 

If I manually set UAC to it's lowest setting then they come in, is there a reason for this?

 

Regards,

 

Maritn.

http://www.designprosoftware.co.uk/
Active Contributor
DesignProQuig
Posts: 32
Registered: ‎03-02-2012
Message 2 of 2 (111 Views)

Re: UAC stops toolbars loading.

06-02-2012 07:18 AM in reply to: DesignProQuig

Found out why,

The cuix is copied from the Programmes folder to The appdata folder for each new user that logs into the PC.  AutoCAD was unsing the first .cui it came accross witch was in the Programmes folder.  On the vast majority of clients write access is denied here.  So I adjusted the code to only read the one from the appdata folder.

 

Cheers,

 

Martin.

http://www.designprosoftware.co.uk/
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.