.NET

.NET

Reply
Member
mariominati
Posts: 4
Registered: ‎01-23-2006
Message 1 of 3 (234 Views)
Accepted Solution

some new created entities are not shown

234 Views, 2 Replies
03-02-2013 02:20 PM

Hello,

 

within a while loop we are letting the user pick elements and select points to copy and create entities.

 

My problem is that some of the newly created entites are shown at once (a leader entity) and some are not shown until the command has ended (a polyline and a mtext entity).

 

The code to insert and add the entites to the drawing are identically, we cannot see any obvious reason why some of the objects are not shown.

 

The leader is created as last object in every while loop, but that should make a difference.

 

The transaction is commited before each loop ends, in fact just after the last entity has been added in each loop.

 

Is there any command we can call after each loop to enforce updating the screen?

 

Best greets,

 

Mario

Hello,

 

the solution was so simple - if you know it :-)

 

We had to start a seperate transaction in the loop. On committing all the objects are shown properly.

 

I had nothing to do with transient graphics.

 

 

Best greets,

 

Mario

Member
mariominati
Posts: 4
Registered: ‎01-23-2006
Message 2 of 3 (215 Views)

Re: some new created entities are not shown

03-02-2013 04:53 PM in reply to: mariominati

Hello,

 

I just realized that this problem is due to the transient graphics we are useing for selection of entities. The two missing entities (mtext and polyline) are displayed next to cursor, and through the update method I assume the real object gets temporarily cleaned from the display.

 

Did anyone have experience in this kind of problem and can help?

 

 

Best greets,

 

Mario

Member
mariominati
Posts: 4
Registered: ‎01-23-2006
Message 3 of 3 (178 Views)

Re: some new created entities are not shown

03-05-2013 03:13 PM in reply to: mariominati

Hello,

 

the solution was so simple - if you know it :-)

 

We had to start a seperate transaction in the loop. On committing all the objects are shown properly.

 

I had nothing to do with transient graphics.

 

 

Best greets,

 

Mario

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.