.NET

.NET

Reply
Mentor
truss_85
Posts: 173
Registered: ‎02-13-2011
Message 1 of 3 (226 Views)
Accepted Solution

ReBuild a project for newer version

226 Views, 2 Replies
11-08-2013 04:01 AM

Hi All,

 

I have a program which had compiled for acad 2010 and windows XP x86. I want to rebuild for acad 2014 and win7-8 x64. I did import 2014's dll (AcMgd.dll, AcDbMgd.dll, AcCui.dll, AcCoreMgd.dll) and built. There is no errors. But when I wantted to run one of my commands it gives an error. I attached the error message. what am I doing wrong?

 

Any help will be greatly appreciated.

 

The error message, as it appears, looks like it has nothing to do with upgrading to AutoCAD2015. Rather, it seems that your code tries to set an entity's layer to a layer that does not exist (hence the "key not found" error). Have you debugged your code to see what layer name is used in that line of code and verified that layer's existence?

 

*Expert Elite*
norman.yuan
Posts: 1,063
Registered: ‎04-27-2009
Message 2 of 3 (197 Views)

Re: ReBuild a project for newer version

11-08-2013 08:43 AM in reply to: truss_85

The error message, as it appears, looks like it has nothing to do with upgrading to AutoCAD2015. Rather, it seems that your code tries to set an entity's layer to a layer that does not exist (hence the "key not found" error). Have you debugged your code to see what layer name is used in that line of code and verified that layer's existence?

 

Mentor
truss_85
Posts: 173
Registered: ‎02-13-2011
Message 3 of 3 (179 Views)

Re: ReBuild a project for newer version

11-09-2013 04:14 AM in reply to: norman.yuan

Thank you very much.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.