.NET

Reply
Active Contributor
MAHOD
Posts: 28
Registered: ‎07-16-2009
Message 1 of 3 (234 Views)

Loading .NET DLL

234 Views, 2 Replies
12-22-2013 10:51 PM

Hi.
After installing SP1 2014 Autocad started to crash by loading DLL that contains Civil 3D libraries.
In the same time Civil3D works perfectly.
Is there a way to load some DLLs when starts Civill3d but not Autocad?
Thanks.

Mentor
SENL1362
Posts: 229
Registered: ‎07-20-2011
Message 2 of 3 (224 Views)

Re: Loading .NET DLL

12-22-2013 11:28 PM in reply to: MAHOD
You could do a NETLOAD from within a AcadDoc.lsp which is in a Acad Search Path for you're Civil Profile but not for you're regular AutoCAD.
ADN Support Specialist
philippe.leefsma
Posts: 662
Registered: ‎06-02-2009
Message 3 of 3 (147 Views)

Re: Loading .NET DLL

01-08-2014 03:36 PM in reply to: SENL1362

That's a pretty good suggestion from SENL1362, another way could be to use the startup switch /b in your Civil shortcut to run a script that will netload dlls of your choice. The plain AutoCAD shortcut would have no script.



Philippe Leefsma
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.