.NET

Reply
Valued Contributor
mrevelli
Posts: 84
Registered: ‎10-21-2003
Message 1 of 3 (107 Views)

LOAD TOOLBAR

107 Views, 2 Replies
02-07-2006 10:01 AM
Hi all,
I need to load from my managed application in Autocad 2006 , a toolbar (*.cui), so when it loads application, toolbar appear.
Any samples with c#?
Thanks in advance
Max
Contributor
GStevens
Posts: 19
Registered: ‎04-20-2006
Message 2 of 3 (107 Views)

Re: LOAD TOOLBAR

05-23-2006 11:40 PM in reply to: mrevelli
Dear mrevelli,

Did you able to do what are you trying to accomplished? Or better yet do you know how to create custom Toolbar & Menu dynamically? If you do, kindly teach me or point me to the right direction how to do it.
Thank you in advance.

Regards,
GStevens
Active Contributor
rubendm
Posts: 39
Registered: ‎12-04-2006
Message 3 of 3 (107 Views)

Re: LOAD TOOLBAR

01-17-2007 12:03 AM in reply to: mrevelli
Hi,
Maybe this can be of help... Take a look at this article:

http://through-the-interface.typepad.com/through_the_interface/2006/11/loading_a_parti.html

If you achieve it, please, send a little example. At this moment I am creating the toolbar using Interop, but other approaches could be interesting.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.