.NET

Reply
Mentor
mgorecki
Posts: 414
Registered: ‎09-23-2004
Message 1 of 5 (167 Views)

Layer Manager Not Updated

167 Views, 4 Replies
07-17-2012 01:32 PM

What would cause a layer manager to NOT be updated after code has been run to freeze or thaw layers in a viewport?  After I run my program, the viewports will show the layers I want thawed and will hide the layers I want frozen, but when you look at the layer manager, it would show all layers are on and thawed. 

If you save the drawing, close it and re-open it, the layer manager now seems fine and matches the viewports as to what is thawed and what is frozen.

I would appreciate any info on what would cause this.  Also, I can post my code if interested.

Valued Mentor
AubelecBE
Posts: 394
Registered: ‎01-27-2010
Message 2 of 5 (161 Views)

Re: Layer Manager Not Updated

07-17-2012 02:25 PM in reply to: mgorecki

hi

can you past your code ?

 

Have you commit your transaction  ?

 

 

Valued Mentor
jeff
Posts: 331
Registered: ‎05-12-2009
Message 3 of 5 (152 Views)

Re: Layer Manager Not Updated

07-17-2012 05:11 PM in reply to: AubelecBE

Try adding a new layer and see what happens

http://www.theswamp.org/index.php?topic=42239.0

You can also find your answers @ TheSwamp
Mentor
mgorecki
Posts: 414
Registered: ‎09-23-2004
Message 4 of 5 (134 Views)

Re: Layer Manager Not Updated

07-18-2012 08:12 AM in reply to: jeff
Mentor
mgorecki
Posts: 414
Registered: ‎09-23-2004
Message 5 of 5 (104 Views)

Re: Layer Manager Not Updated

07-20-2012 02:59 PM in reply to: mgorecki

Ok, just installed the Service Pack 2 for AutoCad 2010.  That fixed the Layer Manager freeze/thaw issue.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.