.NET

.NET

Reply
Valued Contributor
53 Posts
1 Kudo
Registered: ‎02-25-2010
Post 1 of 8

Howto modify DXF codes inside entities?

432 Views, 7 Replies
04-17-2013 11:50 PM

For example I need change only DXF 30 inside polyline without using API.

Moderator
1,465 Posts
277 Kudos
Registered: ‎04-09-2008
Post 2 of 8

Re: Howto modify DXF codes inside entities?

04-18-2013 03:29 AM in reply to: fsztuczny

fsztuczny wrote:

For example I need change only DXF 30 inside polyline without using API.


What do you mean "without using API"?


Пожалуйста не забывайте про Утвердить в качестве решения! Утвердить в качестве решения и Give Kudos!Баллы
Please remember to Accept Solution! Accept as Solution and Give Kudos!Kudos

Valued Contributor
53 Posts
1 Kudo
Registered: ‎02-25-2010
Post 3 of 8

Re: Howto modify DXF codes inside entities?

04-18-2013 03:42 AM in reply to: Alexander.Rivilis
Hatch modified by the API (Elevation - DXF code 10) was not physically at a preset level. I saved the DWG file to DXF file. Hatch had a DXF code 10 set, but the code 30 had a value that reflects the actual position. I would like to change code DXF directly.
Moderator
1,465 Posts
277 Kudos
Registered: ‎04-09-2008
Post 4 of 8

Re: Howto modify DXF codes inside entities?

04-18-2013 04:10 AM in reply to: fsztuczny
With help of P/Invoke next functions you can do it:
acdbGetAdsName
acdbEntGet
acdbEntMod
acdbEntUpd

Пожалуйста не забывайте про Утвердить в качестве решения! Утвердить в качестве решения и Give Kudos!Баллы
Please remember to Accept Solution! Accept as Solution and Give Kudos!Kudos

Valued Contributor
53 Posts
1 Kudo
Registered: ‎02-25-2010
Post 5 of 8

Re: Howto modify DXF codes inside entities?

04-18-2013 04:39 AM in reply to: Alexander.Rivilis
Is the p / invoke is portable between different versions of AutoCAD?
Moderator
1,465 Posts
277 Kudos
Registered: ‎04-09-2008
Post 6 of 8

Re: Howto modify DXF codes inside entities?

04-18-2013 04:46 AM in reply to: fsztuczny

fsztuczny wrote:
Is the p / invoke is portable between different versions of AutoCAD?

You can do it portable if you check AutoCAD version (Application.Version) and x86/x64

As a example: http://forums.autodesk.com/t5/NET/Determine-32-or-64-bit-application/m-p/3748030#M32834


Пожалуйста не забывайте про Утвердить в качестве решения! Утвердить в качестве решения и Give Kudos!Баллы
Please remember to Accept Solution! Accept as Solution and Give Kudos!Kudos

Valued Contributor
53 Posts
1 Kudo
Registered: ‎02-25-2010
Post 7 of 8

Re: Howto modify DXF codes inside entities?

04-18-2013 05:44 AM in reply to: Alexander.Rivilis
Thank you.
Valued Contributor
53 Posts
1 Kudo
Registered: ‎02-25-2010
Post 8 of 8

Re: Howto modify DXF codes inside entities?

05-03-2013 08:54 AM in reply to: fsztuczny

Would you give an example of how to do this in C# ?

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!