.NET

.NET

Reply
Mentor
mgorecki
Posts: 415
Registered: ‎09-23-2004
Message 1 of 3 (293 Views)

DLL Not Being Creted in bin/Debug Folder

293 Views, 2 Replies
11-16-2012 01:32 PM

Ok, I don't know why this stopped working, but when I used to pick the green arrow (Debug) to test my code, it would automatically create the .dll in the Debug folder.  For this one program, it has stopped doing that.  I have to build the .dll and then use that one (from the Release folder). 

I've compared the properties from this program to my other programs, but couldn't find anything that stuck out to me.

Does anyone have an idea of what I should look into to correct this issue and have it start saving the .dll in the Debug folder again?

 

Thanks,

Mark

Valued Mentor
fieldguy
Posts: 382
Registered: ‎03-31-2005
Message 2 of 3 (286 Views)

Re: DLL Not Being Creted in bin/Debug Folder

11-16-2012 02:22 PM in reply to: mgorecki

Check the Compile page (Project->Properties).  There is a "Build output path:".

 

I have noticed that this changes but have not narrowed it down to a cause - it could be when updating references.

Mentor
mgorecki
Posts: 415
Registered: ‎09-23-2004
Message 3 of 3 (247 Views)

Re: DLL Not Being Creted in bin/Debug Folder

11-19-2012 02:56 PM in reply to: fieldguy

I checked that and it was set to "bin/Debug", but I did notice at tthe top of the window, just below the menu bar, there is a pull-down called "Solution Configurations".  I set that to "Debug" and now it's working like before.  I don't remember changing that, but maybe I did by accident.

 

Thanks for your response though.

Mark

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.