.NET

.NET

Reply
Valued Contributor
newautocad123
Posts: 58
Registered: ‎09-03-2012
Message 1 of 4 (267 Views)

display object data and also add new features to that table : vb.net

267 Views, 3 Replies
09-07-2012 12:03 AM

How can I display the object data in a grid with vb.net and also add new features to the same layer along with the object data.

ADN Support Specialist
Balaji_Ram
Posts: 749
Registered: ‎03-21-2011
Message 2 of 4 (231 Views)

Re: display object data and also add new features to that table : vb.net

09-10-2012 07:37 AM in reply to: newautocad123

Hi,

 

I am not sure if I correctly understand your question. Do you mean showing the layer details in your own dialog ?

 

In the WPF webcast that my colleague Fenton Webb presented, the Part 2 has data binding examples similar to this.

You may be interested in those and here is the link to the webcasts.

 

http://through-the-interface.typepad.com/through_the_interface/2009/08/hosting-wpf-content-inside-an...

 

 



Balaji
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network

Valued Contributor
newautocad123
Posts: 58
Registered: ‎09-03-2012
Message 3 of 4 (202 Views)

Re: display object data and also add new features to that table : vb.net

09-17-2012 03:07 AM in reply to: Balaji_Ram

I need to display the object data and also edit it, ie. add new points and also move  and edit the data of the existing points.  Example of the data display :

 

I have a city layer with the following data:

FeatIdFeatId1OBJECTIDcitycodeCitynamecountrymintempmaxTempPopulationlatlong
24313567735677101Delhi India24810000077.1128.4
24353567835678102BangaloreIndia63228900078.113.2
24393567935679103LondonUK101647800079.09-2
24433568035680104newYorkUS14066700080.08-17.2
24473568135681105AustinUS18-1685600081.07-32.4
24513568235682106BerlinGermany22-32104500082.06-47.6
ADN Support Specialist
Balaji_Ram
Posts: 749
Registered: ‎03-21-2011
Message 4 of 4 (171 Views)

Re: display object data and also add new features to that table : vb.net

09-18-2012 04:43 AM in reply to: newautocad123

Hi,

 

I dont have a custom code to do that. If you have implemented it and have a specific question, you can post the code snippet that you are having problem with. I can take a look at it for you.



Balaji
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.