.NET

Reply
Distinguished Contributor
junoj
Posts: 116
Registered: ‎02-26-2009
Message 1 of 4 (183 Views)

Creating polyline in random plane

183 Views, 3 Replies
06-19-2013 10:30 PM

Hi everyone,

 

I would like to create a polyline in a plane that is not WCS. I am able to do so with the 3D polyline. My problem is that 3D polyline does not allow for a Bulge in the polyline.

 

Please advice,

 

Thank you.

ADN Support Specialist
augusto.goncalves
Posts: 390
Registered: ‎04-30-2009
Message 2 of 4 (156 Views)

Re: Creating polyline in random plane

06-20-2013 07:32 AM in reply to: junoj

The Polyline don't have Z information, only a Elevation, so it can only be at a XY plane.

Regards,



Augusto Goncalves
Autodesk Developer Network
Distinguished Contributor
junoj
Posts: 116
Registered: ‎02-26-2009
Message 3 of 4 (152 Views)

Re: Creating polyline in random plane

06-20-2013 07:45 AM in reply to: augusto.goncalves

Thank you Augusto for your reply. So is it possible for me to change the UCS prior to creating the polyline?

 

Thank you again,

*Expert Elite*
_gile
Posts: 2,131
Registered: ‎04-29-2006
Message 4 of 4 (139 Views)

Re: Creating polyline in random plane

06-20-2013 11:25 PM in reply to: junoj

Hi,

 

Except if you're using the "_PLINE" command  (with SendStringToExecute or SendCommand, ...) your program won't care about current UCS.

Use the Polyline Normal and Elevation properties or the TransformBy() method.

Gilles Chanteau
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.