.NET

.NET

Reply
Contributor
JasonDV
Posts: 11
Registered: ‎04-24-2006
Message 1 of 5 (299 Views)

Copy polyline from one drawing to another

299 Views, 4 Replies
02-14-2007 09:30 AM
Hi all,

I am writing an app where the user selects any polyline. I then must copy that to a different user drawing.

I have tried wblock, deepClone, wblockobjects...nothing seems to work. I have looked through this discussion group and object arx help extensively.

I usually get autocad to abort. Can someone please post an example of how to copy an entity from one drawing to another?

Thank you very much,
Jason
*Tony Tanzillo
Message 2 of 5 (299 Views)

Re: Copy polyline from one drawing to another

02-14-2007 08:19 PM in reply to: JasonDV
Try searching the newsgroups for sample code.

Odds are that there's already some example
code around for this.

Search for the names of the methods you tried.

--
http://www.caddzone.com

AcadXTabs: MDI Document Tabs for AutoCAD 2004/2005/2006/2007
http://www.acadxtabs.com

wrote in message news:5486477@discussion.autodesk.com...
Hi all,

I am writing an app where the user selects any polyline. I then must copy that to a different user drawing.

I have tried wblock, deepClone, wblockobjects...nothing seems to work. I have looked through this discussion group and object arx help extensively.

I usually get autocad to abort. Can someone please post an example of how to copy an entity from one drawing to another?

Thank you very much,
Jason
Contributor
JasonDV
Posts: 11
Registered: ‎04-24-2006
Message 3 of 5 (299 Views)

Re: Copy polyline from one drawing to another

02-16-2007 01:04 PM in reply to: JasonDV
I have not found any sample code which helps me. I have searched extensively.

If someone can simply tell me which function or what general approach I should be using, plus any caveats that would be most helpful.

I'm starting to wonder if anyone really knows how to clone polylines from one drawing to another.
Contributor
javenkat
Posts: 17
Registered: ‎10-13-2006
Message 4 of 5 (299 Views)

Re: Copy polyline from one drawing to another

02-16-2007 02:04 PM in reply to: JasonDV
Have you tried AcdbDataBase.DeepCloneObjects ?
Distinguished Contributor
gilseorin
Posts: 177
Registered: ‎09-05-2006
Message 5 of 5 (299 Views)

Re: Copy polyline from one drawing to another

02-17-2007 10:11 PM in reply to: JasonDV
I also want to know on copiing entity to another drawing.
If already discussed about that, link it, plz.
Thanks in advance.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.