.NET

Reply
Contributor
jamkhp
Posts: 24
Registered: ‎05-19-2011
Message 1 of 3 (131 Views)

Changing to Acad 13

131 Views, 2 Replies
03-19-2013 06:00 AM

Hi,

I recently moved to acad13, and my acad 10 - 12 .net programs are not working in Acad13, I found out thatAcad 13 orks on .net 4 Framework, so I changed my programs to .net FW 4,  i removed the references and added them as new(Acmgd.dl etc..). is there anything else I need to do, becasue 
I cant simply get through this line

dim acadDoc as Document.

Please help

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,583
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 3 (129 Views)

Re: Changing to Acad 13

03-19-2013 06:02 AM in reply to: jamkhp

Hi,

 

>> is there anything else I need to do

You also have to rreference the file AcCoreMgd.DLL

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Active Contributor
Fredrik.Larsen
Posts: 46
Registered: ‎11-28-2012
Message 3 of 3 (92 Views)
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.