.NET

Reply
Valued Contributor
C_Witt
Posts: 62
Registered: ‎03-22-2010
Message 1 of 3 (429 Views)
Accepted Solution

Burst in .net?

429 Views, 2 Replies
02-17-2011 07:11 AM

I know we have access to the "explode" function with .net, but how do we access the "burst" functionality?  Or must we create our own version?

 

I'm after the ability to explode a block and retain the source layer/color/linetype for the exploded objects (currenly using "ExplodeToOwnerSpace" for my explode program)

Valued Mentor
Jeffrey_H
Posts: 372
Registered: ‎01-20-2010
Message 2 of 3 (421 Views)

Re: Burst in .net?

02-17-2011 07:33 AM in reply to: C_Witt

See the Link

 

http://www.theswamp.org/index.php?topic=36986.msg419872#msg419872

You can also find your answers @ TheSwamp
Valued Contributor
C_Witt
Posts: 62
Registered: ‎03-22-2010
Message 3 of 3 (409 Views)

Re: Burst in .net?

02-17-2011 07:55 AM in reply to: C_Witt

That is a good starting point.  Thank you.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.