.NET

Reply
Valued Contributor
FRFR1426
Posts: 97
Registered: ‎04-05-2012
Message 1 of 3 (574 Views)

Autoloader error code=20

574 Views, 2 Replies
06-27-2012 12:40 AM

I've trouble with the loading of my CUIX on AutoCAD Mechanical 2012. It works well with AutoCAD, but not with ACADM. It's only with the .cuix. I've got a .NET dll and it loads OK. But for the .cuix, if I try to reload with the APPAUTOLOADER command, I've got the cryptic error code 20. I've tried to remove the platform attribute on the RuntimeRequirements element, to set it to AutoCAD|AutoCAD*, to ACADE|ACADM|AutoCAD||Map|MEP|Plant3D|PNID, to ACADE|ACADM|AutoCAD|AutoCAD*|Map|MEP|Plant3D|PNID but It doesn't work.

 

Does anyone know what code 20 means ? Why not put a clear error message instead of these codes which are not documented ?

 

It's a pity for debugging...

ADN Support Specialist
Virupaksha.aithal
Posts: 102
Registered: ‎06-15-2011
Message 2 of 3 (551 Views)

Re: Autoloader error code=20

06-28-2012 03:42 AM in reply to: FRFR1426

I think, you are missing “AppName” while defining ComponentEntry for “cuix” file.

 

<ComponentEntry AppName="ADNPlugin-BatchPublish" ModuleName="./Contents/Resources/BatchPublish.cuix" />

 

Also, I will suggest you to download any free apps like Batch-publish app from Autodesk exchange store. (http://apps.exchange.autodesk.com/ACD/Detail/Index?id=autodesk.appstore.exchange.autodesk.com%3aADNP... ) and compare the bundle format with yours.

 

Thanks

Virupaksha Aithal

Autodesk developer Network



Virupaksha Aithal KM
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network

Valued Contributor
FRFR1426
Posts: 97
Registered: ‎04-05-2012
Message 3 of 3 (544 Views)

Re: Autoloader error code=20

06-28-2012 05:22 AM in reply to: FRFR1426

Ok, I've found why. It was the path to the .cuix file which was not correct. :smileyfrustrated:

 

One way to check it is to look at the output of the APPAUTOLOADER command. If the path is not expanded (eg starting with drive letter), it's because it's not found. A simple message like "file not found", I would have saved a lot of time.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.