.NET

Reply
Active Member
7 Posts
0 Kudos
Registered: ‎10-19-2012
Post 1 of 4

Autocad Service with w2003 server

163 Views, 3 Replies
01-09-2013 08:32 AM

Hi!

 

I did an application using Acad2010 interop thats (same app)::

Works fine in w7 in application form mode.

Works fine in w7 in service mode.

Works fine in w2003 in application form mode.

Doesn't work in w2003 in service mode.

 

The app is started and when the autocad interop is loadind, alocates around 1/3 of memory for acad.exe and pause.

The user to start the service is the administrator.

The system acount doesn't work too.

 

Somebody help me?

 

Thanks

Distinguished Contributor
105 Posts
1 Kudo
Registered: ‎12-29-2005
Post 2 of 4

Re: Autocad Service with w2003 server

01-09-2013 12:15 PM in reply to: lfecchio

Does your service have access to the C++ Runtime that corresponds with VS 2010 on that "w2003" box?

r,

dennis

Active Member
7 Posts
0 Kudos
Registered: ‎10-19-2012
Post 3 of 4

Re: Autocad Service with w2003 server

01-09-2013 02:25 PM in reply to: djonio

I'll verify.

The error returned, only in service mode is:

 

Falha na recuperação de factory de classes COM do componente com CLSID {6D7AE628-FF41-4CD3-91DD-34825BB1A251} devido ao seguinte erro: 80080005.

 

I belive that can be access.

 

Thanks!

Active Member
7 Posts
0 Kudos
Registered: ‎10-19-2012
Post 4 of 4

Re: Autocad Service with w2003 server

01-09-2013 03:21 PM in reply to: lfecchio

I did a test in w7 (service mode) and in first time doesn't work (same error).

After this I changed the user to execute the service and works!

 

But, in w2003 server this not work.

 

The autocad was instaled with administrative privileges and I know where I need change theses privs.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!