.NET

Reply
Valued Contributor
GrzesiekGP
Posts: 67
Registered: ‎02-03-2012
Message 1 of 3 (132 Views)

Apply to layout" - how?

132 Views, 2 Replies
01-22-2014 12:17 AM

Hello, 

Following this article:

http://through-the-interface.typepad.com/through_the_interface/2007/09/driving-a-basic.html

 

I have change something in this code, and I'm setting plot window area based on borders in layout.

Everything is ok.

 

One thing I want to have is to apply all my plot settings to the current layout - as I said, window area is set well, but in layout space I don't have good "paper area" (look at screenshot).

 

I have to go to the plot settings, set or unset (in example) centering plot and then click apply to layout. After that I have everything ok.

 

So, how can I from C# set paper area in layout space (I mean only this black part in layout).

 

Thanks.

New Member
folivier
Posts: 1
Registered: ‎01-22-2014
Message 2 of 3 (95 Views)

Re: Apply to layout" - how?

01-22-2014 08:25 PM in reply to: GrzesiekGP

This may help you, setup the *.dwt and the "Page Setup Manager" and follow the steps.

Mentor
SENL1362
Posts: 232
Registered: ‎07-20-2011
Message 3 of 3 (72 Views)

Re: Apply to layout" - how?

01-24-2014 09:01 AM in reply to: GrzesiekGP
The easiest way i found so far is to switch layouts, i.e. set layout2 or Model active and then switch back.
All type of refreshes and regen's didn't.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.