.NET

Reply
Active Member
jiallxy
Posts: 8
Registered: ‎12-20-2012
Message 1 of 3 (316 Views)

Access to the path "SWFILECONV.cuix' is denied.

316 Views, 2 Replies
04-25-2013 01:59 PM

Dear Sir or Madam,    

 

I sundently have a probelm with this sentence in my program:

        oDoc =acadApp.DocumentManager.Open(strFilePathName, false);

 

Yesterday, it works very good. But today, when debugging, there is an error shown:

 

Access to the path 'C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2012 - English\SWFILECONV.cuix' is denied.

 

I don't how to fix it, because it works before, and I don't make any changes in this sentence.

 

Have somebody meet this problem?

 

Best regards,

 

Justin

 

 

ADN Support Specialist
Balaji_Ram
Posts: 715
Registered: ‎03-21-2011
Message 2 of 3 (271 Views)

Re: Access to the path "SWFILECONV.cuix' is denied.

05-02-2013 05:39 AM in reply to: jiallxy

Hi Justin,

 

Sorry, I havent come across such error message.

 

Can you try resetting your AutoCAD 2012 settings using the "Reset settings to default" menu option  ?

I have attached a screenshot to show that option. But, before trying that you may have to backup any cuix files that are related to your app.

 

Does that path to the CUIX you mention exist on your system ?

 

 



Balaji
Developer Technical Services
Autodesk Developer Network

Active Member
jiallxy
Posts: 8
Registered: ‎12-20-2012
Message 3 of 3 (267 Views)

Re: Access to the path "SWFILECONV.cuix' is denied.

05-02-2013 07:39 AM in reply to: Balaji_Ram

Yes, the "SWFILECONV.cuix' is in the folder of "C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2012 - English".

 

I guess it is a file for solidworks file converting. The name seems have this meaning. But I search in google, there is no information for this file.

 

This problem happened after I update my solidworks from 2012 to 2013. I guess this file was changed by the solidworks updating. I don't know why it affected my autocad function.

 

I have just tried the reset. But it still don't work.

 

From your reply, I feel that there is no this file in your system. So I deleted it, because I think it is added by the installation of Solidworks 2013.   And everything is ok now.

 

Thank you very much!

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.