.NET

Reply
Valued Contributor
Ertqwa
Posts: 99
Registered: ‎10-03-2011
Message 1 of 3 (181 Views)
Accepted Solution

2 different DLL's with same command name.

181 Views, 2 Replies
08-18-2012 11:55 PM

Hello Forum,

 

if I load 2 different .NET dll into AutoCAD, and both have a command with the same name, which one will AutoCAD use?

 

Thank you.


Ertqwa wrote:

Hello Forum,

 

if I load 2 different .NET dll into AutoCAD, and both have a command with the same name, which one will AutoCAD use?

 

Thank you.


AutoCAD will use command defined in last loaded dll. You can check that fact yourself. ;-)

 

Moderator
Alexander.Rivilis
Posts: 1,449
Registered: ‎04-09-2008
Message 2 of 3 (174 Views)

Re: 2 different DLL's with same command name.

08-19-2012 01:05 AM in reply to: Ertqwa

Ertqwa wrote:

Hello Forum,

 

if I load 2 different .NET dll into AutoCAD, and both have a command with the same name, which one will AutoCAD use?

 

Thank you.


AutoCAD will use command defined in last loaded dll. You can check that fact yourself. ;-)

 


Пожалуйста не забывайте про Утвердить в качестве решения! Утвердить в качестве решения и Give Kudos!Баллы
Please remember to Accept Solution! Accept as Solution and Give Kudos!Kudos

Valued Contributor
Ertqwa
Posts: 99
Registered: ‎10-03-2011
Message 3 of 3 (156 Views)

Re: 2 different DLL's with same command name.

08-19-2012 11:37 AM in reply to: Alexander.Rivilis

Great, thanks! Makes sense.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!