Navisworks General Discussion

Navisworks General Discussion

Reply
Valued Contributor
chris.kershaw
Posts: 82
Registered: ‎06-01-2004
Message 1 of 3 (544 Views)
Accepted Solution

Video export Navisworks 2013

544 Views, 2 Replies
10-16-2012 06:15 AM

I have just upgraded to simulate 2013 & have found exporting videos from my nwf are taking hours instead of 20 or 30 mins. I have noticed that there is no option when you export to use openGL under the render drop down as there was in 2012. Is anyone else getting this? is there a way to get the openGL setting back?? I have tried the display options in he main settings but that dont make any difference.

 

 

Product Support
Chris.Aquino
Posts: 388
Registered: ‎06-27-2010
Message 2 of 3 (465 Views)

Re: Video export Navisworks 2013

10-25-2012 06:59 AM in reply to: chris.kershaw

The OpenGL setting was changed to Viewport for 2013. It is the same setting but the name was changed since it's not technically the same thing.



Chris Aquino
Technical Support Specialist
Customer Service & Support
Autodesk, Inc.


The Revit Clinic
@Revitclinic
Valued Contributor
chris.kershaw
Posts: 82
Registered: ‎06-01-2004
Message 3 of 3 (461 Views)

Re: Video export Navisworks 2013

10-25-2012 07:07 AM in reply to: Chris.Aquino

Thanks Chris,

 

I have tried that but im still getting the massive differences in time taken from 2012 to 2013 I have made a test 1 min long video & in 212 its done in less than 10 mins but on the same PC with 2013 Its taken closer 2 hours to output. Can you think of any reason? 

Announcements
Have API Questions?
New Dedicated Forum for Navisworks API

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.