Navisworks General Discussion

Navisworks General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
RNDPIS
Posts: 314
Registered: ‎09-09-2010
Message 1 of 3 (305 Views)

Navis Export Problem

305 Views, 2 Replies
10-03-2012 10:47 PM

While exporting revit model of a selected portion (Croped by section box), unwanted element appearing in the navis file. We have attached two screenshots for your easy reference.

Valued Mentor
dennis
Posts: 730
Registered: ‎07-29-2005
Message 2 of 3 (279 Views)

Re: Navis Export Problem

10-04-2012 06:23 AM in reply to: RNDPIS

Checking the obvious first, are your settings for export "current view" and is your section-box view the active view?  After that, are those items that shouldn't be there in a link?  Links do not get cut by the section box on the export.

Distinguished Contributor
RNDPIS
Posts: 314
Registered: ‎09-09-2010
Message 3 of 3 (256 Views)

Re: Navis Export Problem

10-04-2012 09:31 PM in reply to: RNDPIS

Thanks for your quick response. The export setting is "current view" and section box view is in active mode also there is no link. Can you suggest us any other possibilities to solve this problem. We are in real hurry.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.

Announcements
Have API Questions?
New Dedicated Forum for Navisworks API