Navisworks General Discussion

Navisworks General Discussion

Reply
Contributor
hardsniffer
Posts: 24
Registered: ‎03-07-2010
Message 1 of 4 (1,005 Views)
Accepted Solution

Connect Autoplant (Access DB) to Navisworks 2012

1005 Views, 3 Replies
11-22-2011 03:37 AM

Hello,

 

I have Autoplant XM installed and Navisworks manage 2012. When I hit the Datatools button I see 5 Autoplant items: Autoplant central multi-project, central single project, local equipment, local nozzle, local piping. wich of the boxes needs to be ticked? And what are the settings for each item?

 

I want to create an embedded nwd file with included data of valvenumber, linenumber, specs etc.

Thank you for your help,

 

Stephan

These are Autoplant settings, you would need to check the type of installation and type of project you have set up in Autoplant, if you are not sure, please speak to the person who set the Autoplant project up.

 

You can embed the database properties but these will only be visible in Simulate and Manage.

Product Support
lee.mullin
Posts: 479
Registered: ‎10-02-2007
Message 2 of 4 (984 Views)

Re: Connect Autoplant (Access DB) to Navisworks 2012

11-23-2011 08:54 AM in reply to: hardsniffer

These are Autoplant settings, you would need to check the type of installation and type of project you have set up in Autoplant, if you are not sure, please speak to the person who set the Autoplant project up.

 

You can embed the database properties but these will only be visible in Simulate and Manage.


Lee Mullin
Product Support Specialist
Global Services
Autodesk Ltd.


Contributor
jorge.garza
Posts: 12
Registered: ‎01-14-2013
Message 3 of 4 (419 Views)

Re: Connect Autoplant (Access DB) to Navisworks 2012

10-15-2013 12:29 PM in reply to: hardsniffer

Did you ever get an actual answer on this issue? i have been trying myself for servral version and nothing. Please advice. Thanks.

Active Contributor
snijdam
Posts: 43
Registered: ‎07-10-2012
Message 4 of 4 (406 Views)

Re: Connect Autoplant (Access DB) to Navisworks 2012

10-15-2013 01:28 PM in reply to: jorge.garza

We switched to Autodesk Plant Design suite ultimate 2014.

The best choice for us. because of crappy service of bentley.

I never got it to work.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Have API Questions?
New Dedicated Forum for Navisworks API