Navisworks General Discussion

Navisworks General Discussion

Reply
New Member
potterau
Posts: 1
Registered: ‎07-14-2010
Message 1 of 3 (469 Views)

Any coordinate information from API?

469 Views, 2 Replies
07-14-2010 07:44 PM

I work with the Navisworks API.

I want to get the point coordinate information(X,Y,Z) when I click on the model.

 

I found that I can get the X,Y,Z coorindate information by measure tool in Navisworks Manage.

Can I get these information by any function in API?

 

Thank you.

 

Active Contributor
GLDMustang
Posts: 33
Registered: ‎05-24-2005
Message 2 of 3 (261 Views)

Re: Any coordinate information from API?

02-24-2011 07:09 AM in reply to: potterau

Instead of starting a new post, I'll just glom on to this one seven months late.

 

Actually, I'm looking for the same information and wondering if anyone might be able to shed some light on how this is done.  I'm working in Navisworks Simulate 2011.  I want to be able to click on the model, preferably with the measure tool, and be able to capture or access the XYZ point coordinate that it finds.

 

potterau - were you ever able to solve your problem?

 

Thanks all,

Guy

Employee
fengr
Posts: 6
Registered: ‎06-22-2010
Message 3 of 3 (224 Views)

Re: Any coordinate information from API?

03-01-2011 12:41 AM in reply to: potterau

Thanks for your question.

 

Dedicated API support is provided via our ADN programme. More information on this can be found here at www.autodesk.com/adn.

 

Thanks,

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.

Announcements
Have API Questions?
New Dedicated Forum for Navisworks API