Inventor – Türkçe
Autodesk Inventor Forumlarına Hoş geldiniz. Deneyimlerinizi paylaşın, sorular sorun ve popüler Inventor konularını keşfedin.
iptal
Sunun için bulunan sonuçlar gösteriliyor: 
Göster  sadece  | Bunun yerine şunu ara: 
Şunu mu demek istediniz? 

inventor 2016 ortak çalışma

2 YANIT 2
ÇÖZÜLDÜ
Yanıtla
Mesaj 1 / 3
canturkkosar
404 Görüntüleme, 2 Yanıt

inventor 2016 ortak çalışma

merhaba,

şirkette 3 kişi inventor 2016 kullanıyoruz. çalışmalarımızı server a kaydediyoruz ama mesela ben çalışmaya başladım o esnada başka birisde başladı kim kaydederse diğerininkini siliyor. Anlayacağınız 4 günlük çalışmam boşa gidiyor.

Benim isteğim hepimiz çalışmalarımızı yapalım server üzerinden kim kaydederse o kaydolsun diğerininki silinmesin. Böyle birşey varmış heralde yabancı forumlarda bahsediyorlar ama anlayamadım.

bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz

2 YANIT 2
Mesaj 2 / 3
ulasdeniz
cevap verdi: canturkkosar

Inventor orrtak çalışma için A360 üzerinden çalışabilirsiniz ama sizin sitem tuhaf. üç kişi aynı dosya üzerinde yarışıyor gibi. Bu ortak çalışmanın mantığına ters. bir işe üç mesai harcanacak ve hızlı olanın işi geçerli olup diğer iki mesai çöp olacak. ortak çalışma zamanı ve ekip çalışmasını optimize eder. Bu tür bir iş akışı için çözüm var mıdır bilmiyorum ama umarım yoktur.

Ulaş Deniz


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ( "ACCEPT AS SOLUTION" ) seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" (KUDO) ile ödüllendirin.
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCkJpVueGScmJvW1RIgqttSg

Mesaj 3 / 3
Gokhan_Kaya
cevap verdi: canturkkosar

Merhabalar
Autodesk Inventorde ortak çalışma yapılabilir ama bunu yapabilme için yine Autodesk yazılımı olan Vault ürününü kullanıyor olmanız gereklidir bu ürün server sistemi üzerinden çalışmakta ve ekip üyeleri dosyalar üzerinde çalışırken diğer ekip üyelerini bilgilendirmektedir. Örneklersek bir montaj dosyasını aynı anda iki ekip üyesi açıp montajda bulunan bir parçayı biri çalışırken diğer kullanıcı diğer parçayı çalışabilir. değişimileri yaptıkça diğer ekip üyesinde ki dosya refresh ile güncellenebilmektedir. Eğer Autodesk üretim paketiniz mevcut ise için de Vault basic mevcuttur ve istediginiz bu özellik Basic te mevcuttur. Ama burada Vault bi tür veri yönetim yazılımıdır ve eğitim almanız sizin faydanıza olacaktır.


Forumlarımızda çözülen sorularınızı "ÇÖZÜM OLARAK KABUL ET" ("Accept as Solution") seçimiyle işaretlemeyi lütfen unutmayın.
Beğendiğiniz mesajları lütfen "Övgü Puanı" ("Kudo") ile ödüllendirin.

Gökhan Kaya
Tehcnical Manager
Autodesk Inventor Certified Professional 2015
LinkedIn



MSI WS 60 i7 Quadro M2000M

Aradığınızı bulamadınız mı? Topluluğa sorun veya bilgilerinizi paylaşın.

Soru Sor  

Autodesk Design & Make Report