Inventor Publisher

Inventor Publisher

Reply
New Member
crobinso
Posts: 1
Registered: ‎01-21-2011
Message 1 of 1 (172 Views)

Labels missing characters and inadvertent shutdown

172 Views, 0 Replies
01-21-2011 01:05 PM

I am havuing two separate issues with AI Publisher.

 

1) The program shuts down inadvertently without warning at odd times resulting in a loss of any and all work done to that point. I have sent reports to the help desk (that comes up automatically when this happens) and have had no response. What is up with that?

 

2) When I am placing laabels or callouts on my documents, I am sometimes missing characters. For instance, I will type "123 ABC" and when I save the label, it wil read "1 3 ab " or something along those lines. Basically, there are random charcaters missing and that is entirely unacceptable.

 

Now i am a non-CAD user with no engineering experience and am in charge of developing a 21st century manual program for my company. These drawbacks are causing me to fall behind schedule. Every time the missing characters problem occurs, I have to quit what I am doing and start over.

 

Help desk, I need you to live up to your name. This software was not cheap and in the present economy, I stuck my neck out to get my company to spend thousands of dollars on this item.

 

Chuck

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.