Inventor Publisher

Inventor Publisher

Reply
*Expert Elite*
1,480 Posts
229 Kudos
Registered: ‎07-30-2007
Post 1 of 7

Inventor Publisher 2013; Cannot Load any New Files

363 Views, 6 Replies
05-04-2012 11:30 AM

I am able to open existing .ipb files and work with them normally, however, whenever I try to bring in an Inventor assembly or part, I get a hang up and eventual crash.

 

I have Inventor 2012 and 2013 installed and this happens with either format used in Inventor Publisher 2013.

 

I have Serice Pack 1 installed as well as when I installed the software I had UAC turned off.  I have run an Reinstall through the Control Panel and this has not solved the issue either.  How am I supposed to use this if I can't get an Inventor file into the storyboard?!?!?

Mark Flayler - Senior Application Engineer
IMAGINiT's Manufacturing Solutions Blog:
http://blogs.rand.com/manufacturing/
Employee
103 Posts
6 Kudos
Registered: ‎10-15-2008
Post 2 of 7

Re: Inventor Publisher 2013; Cannot Load any New Files

05-04-2012 11:34 AM in reply to: Mark_Flayler

Hello Mark,

 

Are you experiencing this issue after you updated to Service pack 1?

 

 

Thanks,
Rajkumar
*Expert Elite*
1,480 Posts
229 Kudos
Registered: ‎07-30-2007
Post 3 of 7

Re: Inventor Publisher 2013; Cannot Load any New Files

05-04-2012 11:36 AM in reply to: Mark_Flayler

Yes.

Mark Flayler - Senior Application Engineer
IMAGINiT's Manufacturing Solutions Blog:
http://blogs.rand.com/manufacturing/
Employee
103 Posts
6 Kudos
Registered: ‎10-15-2008
Post 4 of 7

Re: Inventor Publisher 2013; Cannot Load any New Files

05-04-2012 01:34 PM in reply to: Mark_Flayler

Mark,

 

I tried importing a few Inventor assembly files and did not have any issues. Would it be possible to pack and go a small file that you are having this issue and email it to rajkumar.ilannchelian@autodesk.com? If the file size is larger than 10MB please email me and I will send you a dropbox share to upload the file.

 

 

Thanks,
Rajkumar
*Expert Elite*
1,480 Posts
229 Kudos
Registered: ‎07-30-2007
Post 5 of 7

Re: Inventor Publisher 2013; Cannot Load any New Files

05-04-2012 01:44 PM in reply to: Mark_Flayler

To be honest, its not a file issue, it happens on all files no matter their creation.  I did find a workaround in that if I already have an IPB open and then start a new document I am able to import, I just can't do it from scratch without already haveing something open.  This seems like a bug to me or a bad installer.  I sincerely doubt you can help me with getting a file set (it even happens on the Publisher sample data sets and courseware files).

 

About the only way you could assist at this point may be a remote desktop and inspect the issue and perhaps the installer files.

Mark Flayler - Senior Application Engineer
IMAGINiT's Manufacturing Solutions Blog:
http://blogs.rand.com/manufacturing/
*Expert Elite*
1,480 Posts
229 Kudos
Registered: ‎07-30-2007
Post 6 of 7

Re: Inventor Publisher 2013; Cannot Load any New Files

05-06-2012 10:24 AM in reply to: Mark_Flayler

Driver Issue.  Installed new Video driver for my Quadro FX880 and it works fine now.

 

Thank you for your help though.

Mark Flayler - Senior Application Engineer
IMAGINiT's Manufacturing Solutions Blog:
http://blogs.rand.com/manufacturing/
Employee
103 Posts
6 Kudos
Registered: ‎10-15-2008
Post 7 of 7

Re: Inventor Publisher 2013; Cannot Load any New Files

05-07-2012 07:48 AM in reply to: Mark_Flayler

Thanks for the update. Glad to hear that it is a non-issue.

Thanks,
Rajkumar
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!