Inventor Publisher

Reply
Active Member
mkzone
Posts: 10
Registered: ‎01-28-2008
Message 1 of 8 (386 Views)

Installation problems

386 Views, 7 Replies
10-07-2010 12:15 PM

Inventor R10


I am trying to run the Free 30 day trial of Publisher and receive error message upon trying to run Publisher:  The installation went through with no issue.

"Inventor Publisher.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenicence."

I tried the Debug button but nothing happened.

 

Thanks - Mike

Autodesk Inventor 2014 64 Bit Edition Build 170
Dell XPS 8300
Processor: Intel Core i7-2600 CPU 3.40 GHZ
16GM Memory
64 Bit Operating
Windows 7
Employee
mccoym
Posts: 26
Registered: ‎01-17-2007
Message 2 of 8 (366 Views)

Re: Installation problems

10-12-2010 10:10 AM in reply to: mkzone

Hello,

 

Could I have your machine specifications, including the OS and if it is 32 bit or 64 bit?

 

Manjiri McCoy

Software developer

Inventor Publisher

Active Member
mkzone
Posts: 10
Registered: ‎01-28-2008
Message 3 of 8 (361 Views)

Re: Installation problems

10-12-2010 10:34 AM in reply to: mccoym
 
Autodesk Inventor 2014 64 Bit Edition Build 170
Dell XPS 8300
Processor: Intel Core i7-2600 CPU 3.40 GHZ
16GM Memory
64 Bit Operating
Windows 7
Employee
mccoym
Posts: 26
Registered: ‎01-17-2007
Message 4 of 8 (357 Views)

Re: Installation problems

10-12-2010 10:38 AM in reply to: mkzone

HI,

 

Please extract the AdskDiagOutput utility from the attached zip file.

 

Open a command window and navigate to the folder where you extracted the utility.  Type :

AdskDiagOutput f> out.txt

 

The utility will run and generate the out.txt file. Please send me this file so I can examine it and pass it off to our graphics experts if necessary.

 

Thanks!

Manjiri

Active Member
mkzone
Posts: 10
Registered: ‎01-28-2008
Message 5 of 8 (354 Views)

Re: Installation problems

10-12-2010 10:42 AM in reply to: mccoym

here are the logs

Autodesk Inventor 2014 64 Bit Edition Build 170
Dell XPS 8300
Processor: Intel Core i7-2600 CPU 3.40 GHZ
16GM Memory
64 Bit Operating
Windows 7
Employee
mccoym
Posts: 26
Registered: ‎01-17-2007
Message 6 of 8 (347 Views)

Re: Installation problems

10-12-2010 10:53 AM in reply to: mkzone

Could you check and see that you do not have Harware Rendering turned off?it should ideally be set to High.

 

The setting can be found in your Desktop Properties->Settings Tab->Advanced Button->Troubleshoot tab. Let me know if you can't access this.

 

 

 

Active Member
mkzone
Posts: 10
Registered: ‎01-28-2008
Message 7 of 8 (346 Views)

Re: Installation problems

10-12-2010 10:54 AM in reply to: mkzone

Found the work around this issue.

 

Issue Description

KB913384 FIX: A .NET Framework 2.0 application that runs under a user account context when no user profile is associated with the user account context may crash, or you may receive an access violation error message 

but since the last release of the .NET fixes this patch does not longer work.  Have you seen this before.

 

If the application is open with the RUN AS option then no problems.

 

Regards;

MIKE

Autodesk Inventor 2014 64 Bit Edition Build 170
Dell XPS 8300
Processor: Intel Core i7-2600 CPU 3.40 GHZ
16GM Memory
64 Bit Operating
Windows 7
Employee
mccoym
Posts: 26
Registered: ‎01-17-2007
Message 8 of 8 (342 Views)

Re: Installation problems

10-12-2010 10:57 AM in reply to: mkzone

Great! Let us know if we can be of any further assistance.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.