Inventor Publisher

Inventor Publisher

Reply
Valued Contributor
jberns
Posts: 84
Registered: ‎03-02-2010
Message 1 of 8 (496 Views)
Accepted Solution

How to update all snapshots in Publisher 2013

496 Views, 7 Replies
09-18-2013 09:57 AM

Using Inventor Publisher 2013 R1.

 

If you select all snapshots to be effected and make a change to a snapshot, Inventor Publisher indicates with a lightning bolt that all snapshots require updating.

 

InvPub2013 Snapshots Require Update 9-18-2013.png

 

One must double-click each slide to update. This would be tedious for larger storyboards.

 

Save, close, and reopen the publication does not update slides.

 

Is there an easier way to update all snapshots?

 

 

Regards,

 

Jerry

-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Certified Instructor
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Mentor
bowen192
Posts: 217
Registered: ‎03-02-2011
Message 2 of 8 (489 Views)

Re: How to update all snapshots in Publisher 2013

09-19-2013 05:53 AM in reply to: jberns

I'm pretty sure there is no way to update all snapshots.

 

However, you also don't have to double-click or be in the snapshot to update it; just click the lightning symbol.

Valued Contributor
jberns
Posts: 84
Registered: ‎03-02-2010
Message 3 of 8 (483 Views)

Re: How to update all snapshots in Publisher 2013

09-19-2013 06:25 AM in reply to: bowen192

Thank you, Bowen192. That is a time saver. Now only half the clicks required. An "Update All" command could be useful for large storyboards. 

 

Had WikiHelp worked reliably I might have been able to read about that lightning bolt icon.

 

   WikiHelp Broken 9-19-2013 8-20-54 AM.png

 

Thanks again!

 

 

Kind regards,

 

Jerry

-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Certified Instructor
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Valued Contributor
jberns
Posts: 84
Registered: ‎03-02-2010
Message 4 of 8 (480 Views)

Re: How to update all snapshots in Publisher 2013

09-19-2013 03:24 PM in reply to: jberns

I happened to RMB on the the Storyboard button and discovered a way to update all snapshots.

 

InvPub Update Thumbnails 9-19-2013 5-12-52 PM.png

 

Regards,

 

Jerry

-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Certified Instructor
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Mentor
bowen192
Posts: 217
Registered: ‎03-02-2011
Message 5 of 8 (469 Views)

Re: How to update all snapshots in Publisher 2013

09-20-2013 03:19 AM in reply to: jberns

I'm sure that wasn't there yesterday!

 

Good find.

Contributor
TheDocGuy
Posts: 16
Registered: ‎07-05-2012
Message 6 of 8 (398 Views)

Re: How to update all snapshots in Publisher 2013

10-03-2013 06:09 PM in reply to: jberns

Beware. I lose all my part number callouts after doing the snapshot update i.e. adding a text watermark in every slide WHY!!!! ARRRR!!  Plagued with this very issue in 2013 now also in R1+SP1. Spend more time fixing my projects. :smileyfrustrated:

Active Contributor
cts2013
Posts: 34
Registered: ‎09-02-2013
Message 7 of 8 (308 Views)

Re: How to update all snapshots in Publisher 2013

11-11-2013 12:26 AM in reply to: TheDocGuy

@ TheDocGuy

 

Try here:

http://forums.autodesk.com/t5/Inventor-Publisher/Inserting-model-into-new-storyboard/td-p/4596257

 

That may be of use to you...

- - - > Publisher 2013R1 running on: - - -

Intel Core i7 3770k @ 3.5Ghz
NVidia K4000
16GB RAM
Intel SSD
Win7 64bit SP1
Contributor
TheDocGuy
Posts: 16
Registered: ‎07-05-2012
Message 8 of 8 (297 Views)

Re: How to update all snapshots in Publisher 2013

11-11-2013 03:00 PM in reply to: jberns

Yeah aware of that but still does it. Thanks. I've learnt to do all I can to the slides then ONLY as the last step & happy with everything before video output that I go and "label" the parts. Text box is another that seem to just want to change its size/proportion on its own when you reopen a saved project- thats another rant for later.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.