Inventor General Discussion

Reply
Contributor
Gstalker
Posts: 11
Registered: ‎01-21-2003
Message 1 of 3 (50 Views)

why can't I change face colours?

50 Views, 2 Replies
11-18-2002 12:16 AM
I installed IV6 on two machines a couple of weeks ago. Both machines are the same make, with only minor differences. On one I can select face colours, but not on the other. Everything seems to work right up to th OK button, then the software thinks about it for a few seconds, and then fails to make the change. Files modified on the other machine display fine.

Can anyone suggest where I might start looking to track down the source of the problem.

G.I.Stalker
*Yeandle, Laurence
Message 2 of 3 (50 Views)

Re: why can't I change face colours?

11-18-2002 05:35 AM in reply to: Gstalker
Have you tried the file on the other
machine?

Try repairing IV installation?


--
Laurence,
  
Power is nothing without
Control
---
        


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
I
installed IV6 on two machines a couple of weeks ago. Both machines are the
same make, with only minor differences. On one I can select face colours, but
not on the other. Everything seems to work right up to th OK button, then the
software thinks about it for a few seconds, and then fails to make the change.
Files modified on the other machine display fine.

Can anyone suggest where I might start looking to track down the source of
the problem.

G.I.Stalker

Contributor
Gstalker
Posts: 11
Registered: ‎01-21-2003
Message 3 of 3 (50 Views)

Re:

11-18-2002 06:33 PM in reply to: Gstalker
Yep, I tried a file both ways. The file from the faulty installation lokks just the same on the other machine, (i.e. no color change.) and the file from the 'good' machine shows the color change fine on both installations. I also tried re-installing/repairing IV twice, but that didn't fix it. However, since my original posting I installed SP1, and that seems to have eliminated the problem! Maybe this is something that got fixed, although I don't see it on the 'readme'. Thanx anyway.

G.I.Stalker
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.