Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
NickHorton8970
Posts: 20
Registered: ‎06-03-2011
Message 1 of 3 (947 Views)

Vault Icon missing from Inventor 2013 Ribbon

947 Views, 2 Replies
04-17-2012 03:51 AM

Just installed inventor 2013 and the icon to launch vault is missing from the ribbon where it used to be in v 2012. Also when i try to open a file the quick link to vault is not there. i have installed vault basic 2013 and it opens up fine and my files are in it. Do i have to create a link?

 

Any ideas?

*Expert Elite*
cbenner
Posts: 3,334
Registered: ‎04-06-2010
Message 2 of 3 (944 Views)

Re: Vault Icon missing from Inventor 2013 Ribbon

04-17-2012 04:09 AM in reply to: NickHorton8970

Try Tool \ Add Ins to make sure the Vault Add In is loaded and running.  Also EDM add in, which is hidden.  You have to right click and select Show Hidden Member for that one.... I still don't know why.  My snip is from 2011 but (hopefully) it's the same in '13?

 

iv.JPG

ChrisB

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Please use Mark Solutions!.Accept as Solution &Give Kudos!Kudos to further enhance the value of these forums. Thank you! :smileyhappy:

http://cadtipstricks.wordpress.com//


   

Contributor
NickHorton8970
Posts: 20
Registered: ‎06-03-2011
Message 3 of 3 (940 Views)

Re: Vault Icon missing from Inventor 2013 Ribbon

04-17-2012 04:16 AM in reply to: cbenner

Thx

 

I guess that is the problem as Inventor Vault is not on the list. Any ideas how i make it appear? EDM Addin was there under 'show hidden members' and I have changed the load behavior to Automatic / Loaded to suit the others

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.