Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
KF090
Posts: 134
Registered: ‎04-27-2010
Message 1 of 4 (246 Views)

Using View Reps for Detail Views in .idw's, some parts are still visible...

246 Views, 3 Replies
10-23-2012 11:07 AM

I've had this issue now for quite a while.  Seems to only happen with wires that are made in the Cable & Harness module.  And the odd part is that not all wires do this and not all View Rep/Detail views do this.

 

Regardless of wether I have a wire visible or not in a locked View Rep it still shows up in the Detail View on the .idw.  And yes, I have the 'associative' check box checked.

 

I've unchecked the check box, nothing.  Rechecked the box, nothing.  Updated the views individually, nothing.

 

This is ridiculous.  Any help or advice would be greatly appreciated it, thanks.

Employee
Yijiang.Cai
Posts: 359
Registered: ‎05-20-2008
Message 2 of 4 (228 Views)

Re: Using View Reps for Detail Views in .idw's, some parts are still visible...

10-23-2012 06:38 PM in reply to: KF090

Could you provide the dataset here and send me @ river-yijiang.cai@autodesk.com for further investigation?

Thanks,
River Cai

Inventor Quality Assurance Team
Autodesk, Inc.
Distinguished Contributor
KF090
Posts: 134
Registered: ‎04-27-2010
Message 3 of 4 (209 Views)

Re: Using View Reps for Detail Views in .idw's, some parts are still visible...

10-24-2012 07:45 AM in reply to: Yijiang.Cai

I'd have to see if I can do that with proprietary designs.  In the event that I can't is there any ideas as to why this could be happening?

Distinguished Contributor
KF090
Posts: 134
Registered: ‎04-27-2010
Message 4 of 4 (201 Views)

Re: Using View Reps for Detail Views in .idw's, some parts are still visible...

10-24-2012 08:59 AM in reply to: KF090

I was able to finally get it to work.  Here's how:

 

I had to go and Edit View each of the effected Detail Views.  Change the View Rep to the Default view, click OK.  Go back in and click on the View Rep that I need it to be and then the wires disappear.

 

Something is definitely wrong there.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.