Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
197 Posts
113 Kudos
Registered: ‎01-11-2001
Post 1 of 2

Using Copy/Paste for General Tables fails-Bug?

116 Views, 1 Replies
02-06-2013 11:25 AM

Using RMB to Copy a general table from one drawing & RMB paste to another has no result.

But using the CTRL + C & CTRL + V for the identical task works fine.

 

Looks like a bug. It's annoying at worst but hopefully easy for programmers to fix.

 

Gary

Product Design Suite Ultimate 2014
*Pro
1,997 Posts
285 Kudos
Registered: ‎09-15-2003
Post 2 of 2

Re: Using Copy/Paste for General Tables fails-Bug?

02-07-2013 03:41 AM in reply to: gcross

Doesn't sound like a bug so much as a UI oversight.  Submit it to the Inventor IdeaStation so it will be seen by Autodesk folks.

Sam B
Inventor 2012 Certified Professional

Please click "Accept as Solution" if this response answers your question.
-------------------------------------------------------------------------------------
Inventor Professional 2013 SP1.1 Update 1
Windows XP Pro 32-bit, SP3
HP EliteBook 8730w; 4 GB RAM; Core™ 2 Duo T9400 2.53 GHz; Quadro FX2700M
SpaceExplorer/SpaceNavigator NB, driver 3.7.18
still waiting for a foreshortened radius dimensioning tool in Drawing Manager

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!