Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor pgt
Distinguished Contributor
pgt
Posts: 110
Registered: ‎11-19-2003
Message 1 of 2 (41 Views)

Updating a presentation

41 Views, 1 Replies
11-24-2002 05:26 PM
I have a presentation of an assembly. When I delete a part from the assembly it gets deleted from the presentation, but when I add a part to the assembly this part is not added to the presentation.
Does anybody know what I am doing wrong?
*Love, Jeff
Message 2 of 2 (41 Views)

Re: Updating a presentation

11-26-2002 12:00 AM in reply to: pgt
I could not repeat the problem.  When I delete
from the IAM, it deletes from the IPN, when I add to the IAM, it adds to the
IPN.....

 

Sorry.  May want to be sure the files are fully
migrated, and that they migrated without errors.


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
I
have a presentation of an assembly. When I delete a part from the assembly it
gets deleted from the presentation, but when I add a part to the assembly this
part is not added to the presentation.
Does anybody know what I am doing
wrong?
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.