Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
1,814 Posts
2 Kudos
Registered: ‎12-10-2003
Post 1 of 4

Unsatisfied geometric inputs

375 Views, 3 Replies
12-11-2002 01:10 AM
When I try and insert an iFeature I geth the Unsatisfied geometric inputs. No matter what I try, I still get this message. Any ideas?
*Dotson, Sean
Post 2 of 4

Re: Unsatisfied geometric inputs

12-11-2002 01:12 AM in reply to: shastu
I usually get this when I haven't select a
surface/plane in the first step.


--
Sean Dotson, PE

href="http://www.sdotson.com">http://www.sdotson.com

Check the Inventor
FAQ for most common questions

href="http://www.sdotson.com/faq.html">http://www.sdotson.com/faq.html

-----------------------------------------


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
When
I try and insert an iFeature I geth the Unsatisfied geometric inputs. No
matter what I try, I still get this message. Any
ideas?
Distinguished Contributor
1,814 Posts
2 Kudos
Registered: ‎12-10-2003
Post 3 of 4

Re:

12-11-2002 01:32 AM in reply to: shastu
Can you elaborate more. Are you talking during the creation of the iFeature, or when placing the iFeature. I am trying to place this iFeature just like I do a different iFeature and one works and one doesn't. If you are talking about the placing of the iFeature I have selected the Surface/plane.
Distinguished Contributor
1,814 Posts
2 Kudos
Registered: ‎12-10-2003
Post 4 of 4

Re:

12-11-2002 01:45 AM in reply to: shastu
Nevermind!
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!