Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
ulvi_r
Posts: 17
Registered: ‎09-08-2012
Message 1 of 3 (117 Views)

Tools in Factory design suite - help

117 Views, 2 Replies
09-10-2012 11:49 AM

Hi mates. I use Factory design suite, but I can not find tools for inventor. Normally the way in inventor is -  start-all programs-autodesk-autodesk inventor-tools.But this way is not available in factory design suite.I would wonder if anybody help me.

 

Thanks in advance.

Employee
tanghong77
Posts: 30
Registered: ‎04-18-2012
Message 2 of 3 (90 Views)

Re: Tools in Factory design suite - help

09-16-2012 11:39 PM in reply to: ulvi_r

HI,

 

it is wired. I checked with all the guys installed FDS here but we didn't encounter the situation. does your Inventor work well at this situation?

 

thanks,

Irene

Contributor
ulvi_r
Posts: 17
Registered: ‎09-08-2012
Message 3 of 3 (63 Views)

Re: Tools in Factory design suite - help

09-24-2012 07:25 AM in reply to: tanghong77

Hi Irene,

 

No need to worry,I have already found out.Thanks for repling.

 

Best regards,

 

Ulvi.

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!