Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
ToreM82
Posts: 19
Registered: ‎08-22-2011
Message 1 of 3 (71 Views)

Tool loosing focus when selected by marking menu 2013

71 Views, 2 Replies
06-22-2012 04:47 AM

When i select a tool trough marking menu it loses focus when marking menu disapears, focus is then set back to inventor. We have 3 PC's with inventor here, but only i have this problem. Just started doing this today, i have restarted didnt work, and i have tried the old 2012 version wich works fine... 

Very irritable when i start a macro that need keybord input and i have to select the userform again before typing... *angryface*

 

 

 

*Expert Elite*
mrattray
Posts: 2,502
Registered: ‎09-13-2011
Message 2 of 3 (68 Views)

Re: Tool loosing focus when selected by marking menu 2013

06-22-2012 05:28 AM in reply to: ToreM82

I have a similar problem, too. I have iTrigger in my marking menu which I use to bring up a custom property editor (built in iLogic). I bring it up via the marking menu, select a text box, start typing and I get one or two characters in and focus changes to Inventor so that I'm now typing into "Alias Input" instead of my property editor. Very annoying.

Mike (not Matt) Rattray

Contributor
ToreM82
Posts: 19
Registered: ‎08-22-2011
Message 3 of 3 (50 Views)

Re: Tool loosing focus when selected by marking menu 2013

06-26-2012 03:23 AM in reply to: mrattray

Exactly same problem that we have, now all PC's hare have the same problem...

 

I have checked windows updates, but nothing has been resently installed...

 

 

 

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.