Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Member
pcourethane
Posts: 4
Registered: ‎05-13-2011
Message 1 of 4 (342 Views)

Title Block with a design

342 Views, 3 Replies
09-06-2011 01:48 PM

I have created a title block that has our logo on it.  Every time I try to open the dwg file once it is saved, it can not find the logo.  Is there a way to create a title block with our logo and have it not do this every time?  I get an error saying it is not found in project and then I have to search for it.

Valued Contributor
Hell-If-I-Know
Posts: 86
Registered: ‎09-20-2006
Message 2 of 4 (337 Views)

Re: Title Block with a design

09-06-2011 02:04 PM in reply to: pcourethane

Can you post the template file?

What did you use as a logo? A jpeg, bitmap?

 

I know there were many issues a few releases ago when inserting logos as bitmaps or jpeg, etc. but I'm pretty sure that's been fixed.

 

The last template I had to make luckily had a very simple logo and I sketched it in and x-hatched it.

 

But if you can post the template file with the logo file, I'll see what I can do.

BTW - what version of Inventor are you on? I'm on 2012.

Member
pcourethane
Posts: 4
Registered: ‎05-13-2011
Message 3 of 4 (329 Views)

Re: Title Block with a design

09-06-2011 02:17 PM in reply to: Hell-If-I-Know

I am now using 2012.  The problem is that all of the old dwg files were done under Inventor 10.  So all of the title blocks contained btmep files for the logo.  I have created a new title block for all future dwg that will work.  However when I am trying to update all of the old files to change over to the new title block it doesn't seem to remember the change in the title block and the saves I did and still acts like it is missing the file.

*Expert Elite*
Mark_Flayler
Posts: 1,477
Registered: ‎07-30-2007
Message 4 of 4 (324 Views)

Re: Title Block with a design

09-06-2011 02:39 PM in reply to: pcourethane

Have you installed SP1 yet?  I seem to recall there was a fix in there for this.

Mark Flayler - Senior Application Engineer
IMAGINiT's Manufacturing Solutions Blog:
http://blogs.rand.com/manufacturing/
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.