Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Member
ihracska
Posts: 10
Registered: ‎12-05-2008
Message 1 of 2 (159 Views)

Tickhen command failing

159 Views, 1 Replies
11-19-2012 06:37 AM

 

Hi all,

I have two very similar and fairly simple surface models. I’ve been trying to convert them to solids using the Thicken/Offset command. It worked just fine with one of them but no result with the other one and I don’t understand why it has worked fine in one case but not in the other. I’ve tried to change the direction and give different thicknesses but I only got  error messages. I’d be grateful if someone explained.

Files attached.

Thanks,

Alexis

*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,346
Registered: ‎12-07-2011
Message 2 of 2 (131 Views)

Re: Tickhen command failing

11-19-2012 11:13 AM in reply to: ihracska

Alexis,

I opened up both of them and could not quickly figure out the exact issue, but the thought that came through my mind was why not do a copy design of the one that worked and tweak that one.

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2014
(Colossians 3:23-25)

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!